Skip to main content

BBM Geel: +32 (0) 14 36 89 16

Bereikbaar van 7u00 to 17u00

Gipsen en plamuur

Gipspleister, het meest gebruikte materiaal voor de afwerking van uw woning. Vanaf het voorbehandelen van de wanden tot het glad afwerken van de muur, kunnen wij u voorzien van het gepaste product. We hebben verschillende pleisters in ons assortiment en we helpen je graag mee om het specifieke product te bepalen voor uw toepassing.    

Bekijk de Knauf Gipswijzer (pdf 1MByte)

Knauf gipswijzer

 

 gipsplamuur mp75 laden

 

 

Gipskarton en toebehoren

Renovatie of nieuwbouw, voor beide kunnen gipskartonplaten een oplossing bieden. Gipskartonplaten zijn er in verschillende uitvoeringen afhankelijk van de uit te voeren klus. In het gamma vindt u waterwerende platen, akoestische platen, stootvaste,….

[widgetkit id="4" name="Gipsenkarton-en-toebehoren"]

 

 

 

Tegelplafonds

Tegelplafonds of systeemplafonds, bestaan uit platen of tegels die naast elkaar geplaatst worden. U kan kiezen uit minerale systeemplaten of harde systeemplaten.

Systeemplafonds beschikken over unieke eigenschappen:
Zo zorgen systeemplafonds er bijvoorbeeld voor dat er minder galm ontstaat. Dat maakt ze geschikt voor toepassingen in uiteenlopende ruimtes. Naast goede akoestische eigenschappen, wil het oog natuurlijk ook wat. Een systeemplafond geeft uw ruimte een nette en strakke uitstraling. Bovendien zijn deze eenvoudig te verwijderen als u bijvoorbeeld bij het leidingwerk moet.

Kortom: een praktisch inzetbaar product voor uiteenlopende situaties.

 

 

 

 

 

Isolatie

Isoleren van de woning is de laatste jaren zeer belangrijk geworden met de nieuwe energieprestatienormen. Een goede isolatie kiezen is dan ook de beste investering die u kan maken voor uw huis. Het ruime assortiment dat BBM ter beschikking stelt omvat zowel isolatie met thermische als akoestische eigenschappen. Dit voor verschillende toepassingen zoals buitenmuren, binnenmuren, dak en zolder, vloeren enzovoort. Er bestaan verschillende materialen, elk met hun specifieke eigenschappen.

[widgetkit id="3" name="Isolatie-overview"]